Kris Mignolet BV

Expertise in vloeichappen, isolatie en pleisterwerken

Kies voor een ervaren vakman

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak, is ons bedrijf uitgegroeid van een zelfstandig stukadoor tot een middelgrote onderneming met vijf toegewijde werknemers in dienst. Daarmee zijn we je betrouwbare partner voor hoogwaardige vloeichappen, pleisterwerken en thermische isolatie.

Kris Mignolet: “In 1994 startte ik mijn carrière als stukadoor. Mijn passie voor het vak en mijn streven naar perfectie deden me beslissen om mijn eigen onderneming op te richten. Ik geloof in persoonlijke betrokkenheid bij elk project en werk nauw samen met mijn team om de hoogste standaarden van vakmanschap en klanttevredenheid te waarborgen.”

Offerteaanvraag

Onze diensten

Bij Kris Mignolet bv bieden we een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van vloeichappen, pleisterwerken en thermische isolatie. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of grote renovaties, wij hebben de expertise om uw project tot een succes te maken.

  • Vloeichappen
    Onze specialiteit ligt in de plaatsing van anhydriet vloeichape of cementgebonden vloeichape. Met geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen we voor een vlotte en gelijkmatige afwerking van je vloeren. Het gebruik van anhydriet vloeichape biedt vele voordelen, waaronder een dunne toepassingslaag, uitstekende warmtegeleiding en buitengewone sterkte.
  • Thermische isolatie
    Voor een efficiënte thermische isolatie bieden we zowel EPS als PUR als isolatiemateriaal. Met onze expertise kunnen we de juiste isolatiemethode voor uw project aanbevelen en installeren. Thermische isolatie is essentieel voor energiezuinige gebouwen en wij zorgen voor een perfecte uitvoering.
  • Pleisterwerken
    Of het nu gaat om natte pleister of gipskarton, wij beheersen beide technieken tot in de finesse. Ons team van vakmensen zorgt voor een strakke afwerking van muren en plafonds, waarbij we aandacht hebben voor elk detail. Met gipskarton kunnen we flexibele ontwerpen creëren en ruimte bieden voor het wegwerken van leidingen en bekabeling.

Contactgegevens

Kris Mignolet bv
Biesemstraat 23a
3454 Rummen

GSM: 0475 61 18 95
Tel: 011 58 18 95

kris@vloeivloeren.be

Regio's

Kris Mignolet bv is voornamelijk actief in de regio’s Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Luik en Nederlands-Limburg. Onze klanten kunnen rekenen op een snelle en betrouwbare service, waarbij we altijd streven naar een stipte oplevering van elk project.